Als je op zoek bent naar een leuke activiteit om buiten te doen, dan is surfen echt wat voor jou. We snappen dat je ons niet meteen op ons woord geloofd en dat is je goed recht. Daarom gaan we je een beetje op weg helpen. We vertellen je exact waarom je moet kiezen voor surfen bij Wijkiki. Dit is een goede surfschool en surfen gaat je leven veranderen. Wij vertellen je er alles over in deze blog. Dus, waar wacht je nog op? We gaan samen snel aan de slag om je te overtuigen, en of dat gaat lukken! We zien je snel bij Wijkiki. 

Wat is surfen bij Wijkiki?

Voor wie Wijkiki nog niet goed kent, geven we eerst een snelle introductie in het surfen bij Wijkiki. Surfen is in essentie het ‘berijden’ van golven. Deze golven zijn eigenlijk vrijwel altijd in de zee. Je hebt een groot board, een surfboard, waarop je staat. Het type surfboard is dan weer afhankelijk van je gewicht, je ervaring en dergelijke. Wijkiki zal je een goed surfboard aangeven dat past bij je individuele profiel. Eenmaal een surfboard gekregen en een wetsuit aangetrokken? Dan ga je beginnen met je leraar. Je zal eerst op het droge een beetje gaan oefenen met verschillende posities. Daarna is het tijd voor het echte werk en ga je de zee op. Hier ga je eerst een beetje peddelen, met de golven meegaan (liggend) en wellicht op je knieën de golf berijden. Daarna zul je, als je dit onder de knie hebt, gaan proberen te staan. Je leraar zal je ten allen tijde goed begeleiden. 

Waarom surfen?

Natuurlijk wil je nu nog weten waarom je moet gaan surfen bij Wijkiki, dat is begrijpelijk. We kunnen uiteraard niet voor jou spreken als je nog niet hebt gesurfd, maar voor ons geeft surfen een gevoel van vrijheid. Het is het ultieme middel om even alles te vergeten, en dat op een natuurlijke manier. Het is alleen jou, je surfboard en de zee. Meegaand op de stromingen die het leven je biedt en balanceren in elke mogelijke situatie; het leert je veel over jezelf en de dingen die je na verloop van tijd zult tegenkomen.