Je hebt alle tijd van de wereld wanneer je lekker rustig op de camping zit, maar wat te doen met al die vrije tijd? Het komt vaak voor dat mensen zich gaan vervelen wanneer ze op de camping zitten, omdat ze gewend zijn de hele dag bezig te zijn. Deze situatie kun je eenvoudig voorkomen door dit artikel te lezen met de 5 leukste dingen die te doen zijn op de camping.

Badmintonnen

Dé campingsport is natuurlijk badminton. Vergeet daarom niet je setje rackets en (reserve)shuttles mee te nemen op vakantie. Officieel speel je de sport met een netje, maar een potje overslaan is natuurlijk net zo leuk en geeft dat echte campinggevoel. Het leukste is als je er een wedstrijdje van maakt; wie kan het vaakste overslaan zonder de shuttle te laten vallen?

Zwemmen

In de hete zomermaanden kan een beetje afkoeling geen kwaad. Een lekkere frisse sprong in het water maken is dus een goed idee. Door dagelijks even wat baantjes te trekken in het wedstrijd bad kom je ook nog eens ruimschoots aan je dagelijkse beweging. Zo voorkom je ook nog eens dat die vakantiekilo’s erbij komen!

Tv kijken

Hoewel elektronische apparaten eigenlijk niet thuishoren op een camping, wil iedereen natuurlijk de race van Max Verstappen zien, of hun favoriete soap volgen. Met een digitale ontvanger kun je eenvoudig tv kijken op de camping wanneer dit echt even moet.

Barbecueën

Koken op de camping is natuurlijk wat anders dan je eten klaarmaken in je keuken. Ga naar de lokale supermarkt en koop flink wat vlees(vervangers, voor de vegetariërs) voor op de barbecue. Het mooie van barbecueën is dat je het met meerdere mensen kunt doen en jezelf er de hele avond mee vermaken.

Lezen

Het échte vakantiegevoel krijg je met het lezen van een boek, terwijl je op een bedje aan het strand zit of gewoon lekker bij je tentje zit. Een goed boek is een effectief middel om lekker tot rust te komen op vakantie. Kies dus voor vertrek een goed (en dik) boek, waarmee je je de hele vakantie mee kunt vermaken.