Het jaarlijkse teamuitje of bedrijfsuitje staat weer voor de deur. Dat betekent dat managers van allerlei afdelingen van allerlei bedrijven weer wat creatiefs mogen verzinnen om te doen met hun team. Het kan een aardige klus zijn om een leuk bedrijfsuitje te bedenken en al helemaal als je doel is dat iedereen het naar zijn zin zal hebben! Om je een beetje op weg te helpen hebben we hier een aantal ideeën voor je zodat je niet al het denkwerk in je eentje hoeft te doen!

Rondvaart & borrel

Dit is een erg ontspannen bedrijfsuitje: een beetje dobberen op het water en een biertje of een wijntje erbij en wat lekkere hapjes. Het is voor sommigen misschien wat aan de saaie kant, maar het is wel een optie waarvan je weet dat men met elkaar aan de praat raakt. Daarnaast worden er veel boottochten aangeboden met hapjes, lunch of zelfs een complete BBQ!

Karten

Karten blijft een erg populaire activiteit voor jong en oud. Hoewel het wat aan de dure kant is, is het wel een erg leuk idee als teamuitje. Karten zorgt voor een paar bloedstollend spannende minuten en urenlang bijpraten met een biertje, wijntje en een heerlijke bitterballengarnituur.

Survivaltraining

Als je écht een spannend en actief bedrijfsuitje zoekt, is een survivaltraining ook een erg leuk idee! Vaak bestaat deze uit een combinatie van verschillende soorten activiteiten zoals het overbruggen van wateren, spoorzoeken, boogschieten, hutten bouwen en meer.

Escape room

Een escape room is het perfecte teamuitje om je team goed met elkaar te laten samenwerken. Je ontsnapt immers enkel uit de escape room door middel van goede communicatie, het nemen van initiatief en bovenal goede samenwerking. In heel Nederland vindt je veel escape rooms; zowel voor grote als voor kleine groepen. Je kunt er dus gerust op zijn dat, als je met een wat grotere groep bent, er ook een escape room geschikt is voor jullie.