Veel mensen kennen Amsterdam als een stad van de vrijheid. Cultuur en kunst zijn de publiekstrekkers. Maar er is natuurlijk veel meer. In deze blog praten we je even bij op dit gebied en vertellen je waarom het leuk is om een boot te huren in Amsterdam. Lees snel verder en plan je perfecte dagje in onze hoofdstad. 

Historische sfeer

Wanneer je Amsterdam binnenkomt ervaar je direct de historische sfeer. Oude VOC-panden spreken van de vaderlandse geschiedenis, de veroveringen en de eeuwenlange invloed die Nederland gehad heeft over de hele wereld. Nu kijken we niet alleen met de heldenbril naar het verleden, ook de donkere kant van het verhaal heeft steeds meer een plaats. Bij boot huren Amsterdam vind je verschillende mogelijkheden om een ideale sloep te huren, dan is het mogelijk om vanaf de grachten naar de schitterende panden te kijken. Combineer dit met de gids die historische kennis van de stad heeft en je zit gebakken. Ideaal voor groepen!

Musea 

Meer aan om de geschiedenis van dichtbij te bekijken. Amsterdam heeft verschillende musea waar je de nodige cultuur kunt opsnuiven. Ben je meer een liefhebber van kunst, dan zijn er tal van musea waar je heen kunt gaan. Wij vinden het Van Gogh museum erg mooi. Plan dit onderdeel van je tocht door Amsterdam goed zodat je het maximale eruit kunt halen.

Clubs 

Een ander belangrijk onderdeel van Amsterdam is de clubcultuur. Het is niet echt verbazingwekkend dat er tal van clubs zijn waar je in de nacht lekker los kunt gaan. Wanneer je dit laatste combineert met een hotelovernachting, dan is het gemakkelijk om na het stappen een beetje bij te tanken. 

We wensen je veel plezier in Amsterdam. Blijf onze blogs volgen. Dan ben je altijd op de hoogte van de laatste trends op het gebied van uitgaan en cultuur.