Uit eten gaan is super populair de één gaat liever een keer lunchen en de ander gaat graag dineren. Er zijn tegenwoordig zoveel concepten om uit te kiezen dat het bijna lastig wordt om te kiezen waar je gaat eten. In dit blog zie je de 5 leukste eetconcepten van dit moment

DE VEGETARISCHE TREND

Wat in 2018 al erg populair was zal in 2019 nog grotere stappen maken namelijk de vegan trend. De rede dat de vegan lifestyle zo populair is is omdat er veel grote influencers vegan zijn geworden. Een groot voordeel aan vegan eten is dat het bijna altijd gezond eten is.

ITALIAANS

De Italiaan is niet weg te denken uit de top 5 van de meeste mensen. De sfeer, het lekker eten en de goede wijn is een reden dat veel mensen kiezen voor de Italiaan.

SUSHI

Sushi is de grootste trend van de laatste jaren. De rauwe vis in combinatie met rijst en zeewier geeft een heerlijke smaak vaak geserveerd met sojasaus. Sushi eten kan op veel manieren. Je kunt bijvoorbeeld sushi bestellen per keer maar in veel restaurants is het ook mogelijk om via het all you can eats concept eten hierover later meer. Een grote trend van de laatste tijd is het thuis bestellen van sushi. Wij raden je aan om sushi te bestellen in Leidsche Rijn bij ShabuToGo.

ALL YOU CAN EAT

All you can eat heeft de laatste jaren grote stappen gemaakt. Je kunt relatief goedkoop eten en drinken zoveel je wilt in een bepaald tijdvak. Bijvoorbeeld 2 uur onbeperkt wokken en drinken. In sushi/Chinese restaurants zul je dit concept het meeste vinden.

ETEN MET STERREN

Goed eten is altijd al populair geweest maar met de komst van de restaurantweek en de vele trend op het gebied van eten zijn mensen bereid tegenwoordig wat meer te betalen voor goed bereid eten. Daarom kiezen steeds meer mensen ervoor om te gaan eten in een restaurant met één of meerdere Michelin sterren.