Bij https://www.liefdevolle.date/ vind je dates voor erotische ontmoetingen. We willen je er meer over vertellen in deze blog. Daarbij willen we je ook graag op de hoogte brengen van de mogelijkheid om nog meer te lezen op onze site over manieren waarop jij je vrije tijd kunt doorbrengen. Wanneer je opzoek bent naar een relatie, dan is het wellicht niet handig om op datingsites te kijken. Dergelijke sites zijn meestal bedoeld voor de casual date. Of het moet er expliciet bijstaan dat het voor een vaste relatie is. Als er expliciet duidelijk wordt gemaakt dat het voor casual dates gaat, dan kun je beter op andere manieren mensen ontmoeten. 

Welke mentaliteit moet je hebben? 

Iemand die gebruik maakt van datingsites vond het volgende: 

´Casual seks is complex om goed te krijgen, maar het beste om van te genieten als het licht en luchtig is. Het punt is, dit is niet de tijd of de plaats voor gesprekken over hoe je omgaat met je vaders nieuwe vriendin na de abrupte verhuizing van je moeder naar Barbados. 

Afspraakjes kunnen alleen voor seks zijn, of een paar drankjes in een leuke bar. Dit is een gelegenheid waarin normaal-zwakke onderwerpen als “Waar ben je opgegroeid?” en “Wat doe je?” echt schitteren. Dit is geen uitnodiging om saai of zwijgzaam te zijn, het is gewoon een pleidooi om het luchtig te houden. Vraag naar films, boeken of muziek als je wilt, maar probeer niet te pronken over je Bitcoin-investering. 

Nodig iemand uit en vertel hem of haar iets te veel over de smaakprofielen van rode wijn, die je van YouTube-video’s hebt geleerd. Laat ze een video zien van je hond die in een boom probeert te klimmen om een eekhoorn te pakken. Vermijd dieper te graven,´ aldus een anonieme gebruiker.  

Conclusie

Dus als het je wat lijkt. Houd je dan op de oppervlakte. Mensen zijn niet geïnteresseerd in diepe psychologische analyses van zichzelf of jou. Houd er rekening mee dat de meeste mensen gewoon zin hebben in escapisme en hedonisme, dat is ook waar het uitgaansleven op draait. Opvallend genoeg gaan mensen minder vaak uit wanneer ze ´gesetteld´ zijn met een partner. Dan spelen er allerlei andere zaken. Misschien als de vaste relatie minder wordt, vind je dezelfde mensen weer in de kroeg, om er weer aan te ontsnappen.