De zomerperiode zit er alweer op en de meeste hotels, campings, herbergen en andere vakantiebestemmingen trekken stukken minder bezoekers. Desalniettemin kun je wel alvast wegdromen en plannen maken voor de lente en de zomer die over een half jaar weer optimaal benut moeten worden. Of je kunt een bungalow huren waarbij je toch een beetje het vakantiegevoel vast moet kunnen houden. Om je alvast een handje op weg te helpen, hebben we in deze blog een lijst opgesteld met bungalowparken die wij erg waarderen en waarvan wij denken dat ze een hele leuke bestemming zijn.

Center Parcs

Center Parcs is een keten van bungalowparken die niet alleen in heel Nederland, maar ook in andere landen zoals Duitsland en Het Verenigd Koninkrijk parken hebben waar je naartoe kunt gaan om nog even te genieten van het vakantiegevoel. De parken hebben diverse voorzieningen voor zowel kinderen als volwassenen. Daarnaast heeft elk park een eigen sfeer. Hierdoor is elk park weer uniek en kun je, als je al eens eerder in een bungalowpark van Center Parcs bent geweest, gewoon kiezen voor een andere!

Roompot Vakanties

De vakantie- en bungalowparken van Roompot zijn ook heel erg populair. De voorzieningen zijn misschien net wat minder en de naamsbekendheid van de parken zijn ook wat lager. Desalniettemin kun je ook bij de bungalowparken van Roompot Vakanties genieten van een heerlijk vakantiegevoel.

Regionale bungalowparken

Ten slotte willen we je aanraden om ook een kijkje te nemen bij de lokale en regionale bungalowparken. Dit is vooral erg wenselijk wanneer je in een specifieke regio op zoek bent naar een leuke verblijfplaats. Daar kunnen verschillende redenen voor zijn zoals het willen genieten van de natuur op die locatie of vanwege de ligging van het park. Je vindt bungalowparken in Friesland, in Limburg, op de Waddeneilanden en langs de Hollandse kust.