Een mannenverjaardag is anders dan een voor vrouwen, qua cadeau, maar ook qua activiteit die je kunt organiseren. Een man maak je doorgaans niet blij met een beautysalon , met een Rolex horloge waar hij jaren wat aan heeft des te meer. In deze blog leggen we je uit wat je allemaal kunt doen met een mannenverjaardag.

Survival

Een overlevingsspel komt te gemoed aan te natuur van de man waarin jagen en overleven een belangrijke rolspelen. De survival obstakelbaan is tevens een goede manier om agressie, frustratie en energie kwijt te raken, want veel mannen hangen op kantoor en sporten nauwelijks. Energie die blijft zitten zoekt een uitweg en meestal is die te makkelijk en ongezond. Misschien motiveert en inspireert dit uitje hem wel om naar de sportschool te gaan.

Paintballen

Een andere manier om je eens lekker te laten gaan, zo vinden veel mannen, is paintballen. Vaak gebeurd dit spel op afgelegen locaties of in speciaal ingerichte gebouwen. Het voelt of je lid bent van een speciale eenheid. Samen als team tegen het andere team, dat zorgt voor eendracht en kameraadschap. Precies waar de hedendaagse man naar opzoek is.

Autoracen

Solistisch werken doet de moderne man ook graag. Dat kan heel mooi tijdens een autorace. In deze setting is het natuurlijk de bedoeling om eerste te worden. Een competitieve drang is de meeste mannen niet vreemd, dus tijdens een autorace of karten kunnen ze zich daar mooi aan overgeven. Zo’n race is natuurlijk ook erg leuk en kan hilarisch uitpakken wanneer een vriend of vriendin uit de bocht vliegt.

Duurzaam en handig cadeau

Cadeaus die in de smaak vallen zijn meestal duurzaam en handig. Een Rolex horloge is een voorbeeld van een luxe cadeau waar de moderne man warm voor loopt. Ze beginnen ongeveer bij 3000 euro, maar de prijs loopt al snel op. Je moet er wel even voor sparen, maar dan heb je ook wat.

Voordelen van een Rolex:

  • Lange levensduur
  • Loopt steevast op tijd
  • Statussymbool
  • Investingsobject, behoudt zijn waarde

Meer ontdekken

Op onze site vind je allerlei leuke dingen die je kunt doen, zoals ideeën voor vrijgezellenfeesten voor vrouwen. En waarom is kamperen eigenlijk goed voor je? Check het op onze site.