Tenzij je een professionele burlesque danser bent, is de kunst van het verleiden een behoorlijk lastige taak om onder de knie te krijgen. Wie van ons heeft zich bij een poging tot een striptease niet als een stomme idioot gevoeld, terwijl je eigen onderbroek of die van je partner “sexy” probeert uit te doen? Het is oké, we zijn allemaal zo onhandig en voelen ons lichtelijk ongemakkelijk. Maar wil je nu echt je ongemak opzij zetten en iemand de striptease van zijn leven geven? Hieronder wat advies: 

Maak plezier

Het allerbelangrijkste is maak plezier. Zorg ervoor dat je je zelfverzekerd voelt en ready bent om je partner een leuke striptease te geven. Je kent je partner als geen ander, dus zet je ongemak opzij en doe vooral wat voor jou en je partner goed voelt. Je weet toch wel dat je partner je wilt. 

Oefenen oefenen oefenen

Wil je tips van een echte professional? Doe dan eens een workshop striptease met bijvoorbeeld je vriendinnen! En nee relax, je hoeft hier niet in je nakie te gaan staan. Bij een workshop striptease ga je zover jij wilt gaan en krijg je alle ins en outs van het geven van een sexy striptease. Vaak kun je deze workshops volgen vanaf een groep met 4 personen. Met deze moves en tips krijg jij net dat extra zetje zelfverzekerdheid en weet je precies wat belangrijk is bij een striptease. Daarna thuis nog een paar keer oefenen en je bent meer dan ready om een fantastische striptease te geven aan je partner. 

Doe wat goed voelt

Het is in de voorgaande tips al een paar keer voorbij gekomen, maar doe wat goed voelt. De striptease die je hebt geleerd bij de workshop kun je altijd aanpassen naar moves en dingen die jij wilt doen. Laat dingen waar je je echt niet comfortabel bij voelt er dan ook lekker uit.