Een dagje uit met het hele gezin kost je vaak klauwen met geld. Met twee volwassen en drie kinderen ben je al snel meer dan 300 euro kwijt voor een dagje pretpark inclusief eet- en reiskosten. Gelukkig zijn er genoeg opties voor mensen die het minder breed hebben of simpelweg niet zoveel geld willen uitgeven aan een dag vertier. In deze blog lees je drie gratis over voordelige opties voor een leuke dag met het hele gezin.

Het Belevenissenbos

Het Belevenissen vol met klim- en klautertoestellen is het grootste speelbos van Nederland en is bovendien helemaal gratis. Het speelterrein, gelegen in Lelystad, bestaat uit meer dan 100 hindernissen die gelegen zijn in het bos, in weides en in het water. Een leuke bijkomstigheid is dat er vrije paarden rondrazen die je kunt ontdekken door goed te zoeken. Het speelbos is zeer geschikt voor jong en oud.

Vliegtuigen kijken

Voor de liefhebbers van vliegtuigen is het te gek om vliegtuigen te spotten op Schiphol. Het panoramaterras is speciaal gemaakt voor deze bezigheid. Op dit dak staat een Fokker 100 een KLM Cityhopper. In dit vrij toegankelijke vliegtuig kun jij je een echte piloot voelen. Je mag een kijkje in de cockpit en kunt meeluisteren met de verkeerstoren. Op het panoramaterras is het ook mogelijk om gebruik te maken van de verrekijkers, zodat je de vliegtuigen van heel dichtbij kunt bewoneren.

Groupon

Bij Groupon kun je elke dag voor een voordelige prijs leuke dagjes uit kopen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Legoland, een voetbalwedstrijd of een gamehall. Naast dagjes weg biedt Coupon ook diners, hotels en producten voordelig aan. Het aanbod veranderd elke dag, dus het is aan te raden de website scherp in de gaten te houden. Voor vragen kun je altijd terecht bij de Groupon klantenservice.