De meeste Nederlanders hebben gemiddeld twee tot drie weken vakantie, waarin je helemaal tot rust kunt komen en jezelf weer helemaal op kunt laden. Veel mensen kiezen er in de zomermaanden dan ook voor om het buitenland op te zoeken. Landen als Australië, Bali en Mexico zijn erg populair. Verschillende culturen, een compleet ander landschap en het leren kennen van de bevolking en haar gewoontes zijn een van de grootste redenen om te vliegen naar het verre buitenland. Tijdens vakantie creëer je herinneringen die je voor de rest van je leven bij je draagt. Daarnaast zijn de landen erg verschillend van onze eigen kikkerlandje en komen een aantal accessoires altijd van pas. In dit blog geven we een overzicht van de belangrijkste accessoires om mee te nemen op reis. 

Wereldstekker

Landen buiten Europa maken vaak gebruik van andere stekkers, waardoor een wereldstekker een welkome accessoires is tijdens je vakantie. Deze stekker pas je aan op ieder type stekker, waardoor je in ieder land in staat bent om je mobiele telefoon, laptop en overige elektronische apparaten op te laden. Bovendien zijn wereldstekkers relatief goedkoop en bespaart het veel ruimte in je koffer.

Externe oplader

In lijn met de wereldstekker raden we je aan om een externe oplader, ook wel powerbank genoemd, mee te nemen richting het buitenland. Externe laders bieden je de mogelijkheid om ook onderweg je mobiele telefoon of laptop op te laden wanneer je geen toegang hebt tot netstroom. Powerbanks zijn er in allerlei kleuren, formaten en prijsklassen, waardoor er voor iedereen een passende externe lader is te vinden. Een powerbank is eenvoudig mee te nemen onderweg, waardoor ze zeer populair zijn tijdens lange vluchten. 

Noise cancelling koptelefoons

Met name tijdens lange vluchten wordt en driftig gebruik gemaakt van noise cancelling koptelefoons. Deze koptelefoons hebben een functie ingebouwd die ervoor zorgt dat een groot deel van het geluid van buitenaf geblokkeerd wordt. Het luide geluid van de motoren van een vliegtuig worden hierdoor flink gereduceerd, waardoor je in staat bent om zonder afleiding te genieten van een film of serie op je iPad of laptop. 

Camera

Vakanties zorgen voor mooie momenten die het verdienen om vastgelegd te worden. Zorg er dan ook voor dat je een camera meeneemt op vakantie zodat je een deel van je vakantie vastlegt en hier later nog eens naar terug kunt kijken. Eenmaal terug in Nederland kun je van de geschoten foto’s een fotoboek maken, waardoor eenvoudig je mooie herinneringen kunt ophalen.