De herfst is weer aangebroken en dat betekent dat we steeds vaker slecht weer gaan krijgen. Het gaat vaker regenen, het gaat harder waaien, het wordt kouder en de zon zal zich niet even vaak meer laten zien. Dit is hét moment om op vakantie te gaan om ervoor te zorgen dat je somberheidsmeter op een laag niveau blijft staan.

Geen enkele vakantie kan goed verlopen zonder enige voorbereiding. Daarom geven we je in deze blog 3 essentiële vakantietips met dingen die je moet meenemen om ervoor te zorgen dat je vakantie prettig en vooral ontspannen verloopt.

Tip 1: camper of caravan

We kunnen een heel blog wijden aan de voordelen en de nadelen van het huren van óf een camper, óf een caravan. Dat zullen we waarschijnlijk nog zeker doen! Voor dit artikel, laten we wat beter is nog even in het midden. Het belangrijkste is dat je op tijd besluit om een caravan of een camper te huren.

Tip 2: koffers en tassen

Ongeacht waar je naartoe reist, ver van of dichtbij huis, een goede stevige koffer of reistas is geen overbodige luxe! Het is natuurlijk erg fijn als je alles mee kunt nemen, wat je maar nodig zult hebben op vakantie. Daarbij is het helemaal prettig als je koffer of tas een apart compartiment heeft voor elk artikel wat je even bij de hand moet hebben.

Tip 3: Neem alles digitaal mee

Het tijdperk van de papieren boarding pass, de uitgeprinte bevestiging van de boeking bij het hotel of de opgevouwen routekaart is voorbij. Alles past in je telefoon of tablet en is ook altijd bij de hand. Het is ook een voordeel dat je die routekaart niet meer hoeft op te vouwen! Zorg alleen wel altijd voor een powerbank! Je wil namelijk niet dat je telefoon straks een lege batterij heeft en je straks nergens meer heen kunt!