Een taart mag natuurlijk niet ontbreken op een verjaardagsfeestje; en dan het liefste een kindertaart. Een kindertaart is eigenlijk gewoon een normale taart, maar dan aangekleed met leuke decoratie voor kinderen. Bij het maken of kopen van een kindertaart is het natuurlijk belangrijk om een passend thema te kiezen dat je zoontje of dochtertje leuk vindt. Om je te helpen kiezen, zetten we hieronder enkele originele thema’s op een rij. Een kindertaart kun je zelf maken, of nog makkelijker: bestellen bij een webshop als Taartenwinkel.nl.

Bob de Bouwer

Bob de Bouwer, de bouwvakker die alles kan maken. Kijkt je zoontje graag naar dit programma en houdt hij ervan om de handen uit de mouwen te steken? Dan is een kindertaart met het thema Bob de Bouwer wat je nodig hebt. Vaak gaat het dan om een slagroomtaart met een grote afbeelding van Bob de Bouwer erop.

Dora the Explorer

Voor de meisjes die van Dora houden kun je voor een Dora the Explorer fototaart gaan. Ook hier gaat het vaak om een slagroomtaart met een eetbare foto van Dora the Explorer erop.

Frozen Donald Duck marsepeintaart

Wil je iets anders dan een slagroomtaart en wil je een leuke, creatieve taart voor de verjaardag van je kindje? Bestel of maak dan een marsepeinen 3D-taart met het thema Donald Duck. De binnenkant is vaak wel een slagroomtaart, maar daaromheen zit decoratie van marsepein. Het Donald Duck-poppetje (ook van marsepein) op de taart maakt het helemaal af!

Thomas de Trein 3D

Met Thomas de Trein decoratie kun je een prachtige 3D-taart maken of bestellen. Dit is een ronde slagroomtaart met een laag van marsepein eromheen. Daarop kun je een leuke (zelfgemaakte) Thomas de Trein op zetten. Zo creëer je een toffe 3D-taart.  

Pokémon

Houdt je zoontje of dochtertje van Pokémon? Dan kun je voor een Pokémon-taart gaan. Hier kun je zowel voor een 2D- als 3D-taart gaan. Wat dacht je van een foto op de taart? Of een Pokéball van marsepein? De mogelijkheden zijn bijna eindeloos.